امروز:   فروردین ۱۰, ۱۴۰۳    
ما زنان در شبکه های اجتماعی

Archive for می 10th, 2016

معلولیت، چالش‌ها و سیاست‌ها در ایران

روز دوشنبه ۶ اردیبهشت نشستی با عنوان «معلولیت، چالش‌ها و سیاست‌ها در ایران»، در مؤسسه رحمان برگزار شد. در این نشست، نرگس نیک‌خواه  قمصری به عنوان کسی که دارای نقص عضو است و نابینایی را تجربه کرده سئوال‌هایی را مطرح کرد: «دیگران با مسئله معلولیت چگونه برخورد می‌کنند و چه برداشتی نسبت به معلول دارند؟… برای به دست آوردن جایگاه مناسب در جامعه چه کسی باید بار حمایتی معلول را به دوش بکشد: خودِ فرد، خانواده، ساختارها ، دولت و یا سازمان‌های حمایتی؟ و نهایتاً اینکه دولت چه سیاست‌هایی را برای حمایت از معلولان فراهم کرده است؟» ادامه مطلب »

خانه‌های امن در ایران: چرا زنان احساس ناامنی می‌کنند؟

12زنان خشونت‌دیده در ایران اغلب از ترس امنیت جانی و نداشتن تضمینی برای تامین آینده خود و یا از نگرانی برای فرزندانی که در خانه و نزد فرد خشونتگر باقی می مانند از مراجعه به خانه‌های امن خودداری می‌کنند. خانه‌های امن در کشورهای دیگر، اغلب نقطه پایان یک رابطه خشونت‌بار هستند نه نقطه شروع زندگی اما تفکر خانواده‌محور حاکم در ایران، به دنبال ارائه مشاوره و بازگرداندن زنان خشونت دیده به خانه است. ادامه مطلب »

چند جان دیگر زمان لازم است؟

11از قتل ام‌البنین و مهرنوش تا شکنجه اعظم و …؛ بازهم صفحه حوادث روزنامه‌ها پر می‌شود از نام زنانی که روزمرگی‌شان با اعمال خشونت‌های مردانِ خانواده‌شان رقم می‌خورد؛ زنانی که اگر قربانی شده‌اند فراموش می‌کنیم چرا و اگر نجات یافته‌اند هرروز در سایه‌های ترس، زندگی سپری می‌کنند. اما همه‌ انسان‌ها حق دارند از امنیت و احساس آرامش در زندگی خود برخوردار باشند. مهرنوش در جستجوی همین حق به عدالت‌خانه می‌رود. ام‌البنین هرگز به این عدالت‌خانه راه نمی‌یابد و اعظم سه بار به آن سر می‌زند اما درنهایت هر سه‌ آن‌ها حفره‌های تاریکی را در این عدالت‌خانه می‌یابند. این عدالت‌خانه برای دفاع از آن‌ها چه‌کرده است؟ ادامه مطلب »

جستجو
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
آرشیو مطالب قدیمی