امروز:   اردیبهشت ۱, ۱۴۰۳    
ما زنان در شبکه های اجتماعی
آوریل 2024
د س چ پ ج ش ی
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
آخرین نوشته ها

فرمانده نیروی انتظامی گچساران از وجود صدها هزار زن معتاد در کشور خبر داد

موسوی فرمانده نیروی انتظامی گچساران : باید بدانیم بیش از ۵۵ درصد طلاق‌‌ها ناشی از اعتیاد است، بیش از ۲۵ درصد از قتل‌ها نیز ناشی از اعتیاد است که باید بپذیریم بیش از ۷۵۰ هزار زن معتاد در کشور وجود دارد..امروز بیش از ۵۸ درصد دخترانی که از خانه متواری شده‌اند، پدرانی معتاد داشته‌اند و بیش از ۴۵ درصد زنان خیابانی و دختران فراری به محض اینکه از خانه متواری شده‌اند، به سمت اعتیاد رفته‌اند. او از فروش مواد مخدر در نزدیکی مدارس هم اظهار نگرانی و تاسف کرد …/

*****

به گزارش ایلنا، این فرمانده انتظامی با اشاره به برخی آمارهای مرتبط با اعتیاد در ایران، خاطرنشان کرد: “باید بدانیم بیش از ۵۵ درصد طلاق‌‌ها ناشی از اعتیاد است، بیش از ۲۵ درصد از قتل‌ها نیز ناشی از اعتیاد است که باید بپذیریم بیش از ۷۵۰ هزار زن معتاد در کشور وجود دارد”.

وی سنین ۱۵ تا ۲۰ سالگی را بیشترین طیف مواد مخدر برشمرد و ابراز داشت: “بیشترین طیف مواد مخدر بین سنین ۱۵ تا ۲۰ سالگی است به‌‌‌خصوص در کشورمان به جهت اینکه افراد به دنبال کنجکاوی و کسب تجربه بودند، اما دریغ از اینکه که مشکلات مواد مخدر از همان تجربه اول به دست آمده است”.

فرمانده نیروی انتظامی گچساران اضافه کرد: “اعتیاد فرایندی دارد که برای همه جسم‌‌‌ها تقریبا یکسان است و کسی نمی‌‌‌تواند ادعا کند که در برابر مواد مخدر مصونیت دارد پس هر کسی ورود کرد، آلوده و بیمار شد و امروز جامعه ما با مواد صنعتی خطرناکی مواجه شده است”.

وی با بیان اینکه لذت شیشه به تریاک نزد فرد مصرف‌‌کننده ۸۰۰ برابر است، گفت: “لذت مواد مخدر صنعتی نسبت به بقیه مواد دیگر تغییرات اساسی دارد؛ به طور مثال شیشه ۸۰۰ برابر تریاک قدیمی لذت‌‌‌بخش است و این لذت بخشی موجب شد که فرد مبتلا شده قدرت ترک نداشته باشد و به مرور زمان وقتی به اهداف خود رسیدند. همین مواد صنعتی را تا کیلویی ۱۰۰ میلیون به بالا خرید و فروش کردند”.

فرمانده نیروی انتظامی گچساران ادامه داد: “در برخی مواد مخدر هم دشمن تغییر کاربری داد و کارترهای بازاریابی خطرناکی که وجود دارد خیلی سریع ورود کردند و دیدند اگر مصرف این هروئین را نتوانند درجامعه عملیاتی کند با شکست اقتصادی مواجه می‌‌‌شوند و با اسم‌‌های عجیب دیگر همچون “اشک خدا” و “شکار اژدها” ورود پیدا کردند. هروئین را با نام دیگر کراک یا کریستال به جامعه وارد کردند که متاسفانه وضعیت بسیار خطرناکی در سطح جامعه دارد، همان هروئین فشرده‌‌‌‌ای که فقط به شکل بلور درآمده است”.

موسوی با ذکر برخی خاطرات خود از قتل مادر توسط فرزند اظهار داشت: “براستی چه اتفاقاتی خطرناکی افتاده است که یک فرد مادر خودش را می کشد، درحالی که بیش از یک ساعت در کنار ما نشسته است و متوجه نشده است که مادرش را به قتل رسانده است و باز می‌‌‌گوید قاتل مادرم کیست؟”

وی به قتل دختر توسط پدر معتاد هم اشاره و تصریح کرد: “در مطالعه از یک پرونده، فردی با همسر و دخترش برای تفریح به پارک می‌‌رود، مصرف انجام داده است. خانمش خواب می‌‌رود و با گلوی دخترش بازی می‌‌کند. درحالی که از خود بیخود شده بود، بعد متوجه می‌‌شود تا دخترش از بین رفته است و دیگر اتفاقاتی که ما در همین شهرستان شاهد آن بودیم”.

فرمانده انتظامی گچساران افزود: “مصرف کراک آنقدرخطرناک است که بلافاصله ساقه مغز (کنترل حرکات غیرارادی بدن) را از بین می‌‌برد و وقتی ساقه مغز از بین برود اتفاقات ناگواری شکل می‌‌گیرد”.

وی از فروش مواد مخدر در نزدیکی مدارس هم اظهار نگرانی و تاسف کرد و ابراز داشت: “فاصله بین عرضه و تقاضا را باید زیاد کنیم، کمیته مبارزه با مواد مخدر با همکاری دیگر نهادها و دستگاه‌‌ها اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام داده است و فروشنده مواد مخدری که قبلا نزدیک مدرسه اقدام به این عمل می‌‌کرد، امروز دیگر جرات این کار را ندارد”.

فرمانده انتظامی گچساران از جمع‌‌آوری ۳۴۰ معتاد در این شهرستان هم خبر داد و عنوان کرد: “بیش از ۳۴۰ معتاد در سال گذشته جمع‌آوری شد و بیش از ۱۰۰ خرده‌‌فروش هم دستگیر و امسال نیز آمار کشف مواد مخدر بیش از ۶۰ درصد افزایش نسبت به سال قبل داشته است که باید تلاش کنیم که به وظایفمان خوب عمل کنیم”.

وی با پایین آمدن سن اعتیاد در گچساران یادآور شد: “سن اعتیاد در گچساران به نوجوان ۱۲ ساله رسیده و امروز دولت به تنهایی نمی‌‌تواند وارد عرصه مبارزه با مواد مخدر شود. در بحث پیشگیری مردم باید قدم جلو بگذارند و همت کنند. در یکی از کمپ‌‌ها نوجوان ۱۲ ساله‌‌ای را مشاهده کردم که هر انسانی را متاثر می‌‌کرد”.

این فرمانده انتظامی با تاکید بر اینکه امروز سازمان‌های مردم‌‌نهاد در معرض خطر از سوی فروشندگان مواد مخدر هستند چراکه نان آنها بریده شد و می‌‌دانند که جامعه‌شان که افراد معتاد هستند، جمع‌آوری شده است، بیان کرد: “لازم است که خیرین ورود پیدا کنند. چرا خیرین فقط مدرسه می‌‌سازند؟ کارهای دیگری هم باید انجام شود و به بخش اعتیاد هم کمک کنند تا زمانی که فرد معتاد را نشناسیم، نمی‌‌توانیم به معضل اعتیاد کمک کنیم”.

موسوی ادامه داد: “بدانیم یک فرد معتاد در همین جامعه معتاد شده است و این را بدانیم که فرزندانمان امروز دیگر خانواده محور نیستند و بیشتر جامعه‌‌محور هستند پس باید جامعه را سلام نگه داریم”.

وی از اعتیاد ۴۵ درصد دختران فراری هم اظهار نگرانی کرد و گفت: “امروز بیش از ۵۸ درصد دخترانی که از خانه متواری شده‌اند، پدرانی معتاد داشته‌اند و بیش از ۴۵ درصد زنان خیابانی و دختران فراری به محض اینکه از خانه متواری شده‌اند، به سمت اعتیاد رفته‌اند”.

۲۶ مرداد / ۱۳۹۷

نظرات بسته است

جستجو
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
آرشیو مطالب قدیمی