امروز:   فروردین ۲۸, ۱۴۰۳    
ما زنان در شبکه های اجتماعی
آوریل 2024
د س چ پ ج ش ی
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

مولاوردی معاون روحانی در امور زنان و خانواده: پیگیری عاملان اسیدپاشی بی‌نتیجه بوده

گفتگو با قربانیان اسید پاشی اصفهاننتیچه دو ماه تلاش های جدی دولت «تدبیر و امید» برای شناسایی و مجازات اسیدپاشی های اخیر در شهر اصفهان توسط مولاوری اینگونه بیان شد: وزیران اطلاعات، دادگستری و کشور گزارش خود را درباره حادثه اسیدپاشی به رییس جمهوری داده اند اما چون سرنخی کشف نشده، پیگیری ها به نتیجه نرسیده است./مولاوردی حضور زنان برای تماشای یک مسابقه را «نتیجه تصمیم مجریان آن برنامه» عنوان کرد. در اینصورت زنان ما برای دیدار مسابقات باید هر دفعه منتظر «نتیجه تصمیم مجریان آن برنامه» باشند که آیا اجازه دارند ببینند و یا نه؟!!….

********

معاون رییس جمهوری تدبیر وامید، در امور زنان و خانواده گفت: وزیران اطلاعات، دادگستری و کشور گزارش خود را درباره حادثه اسیدپاشی به رییس جمهوری داده اند اما چون سرنخی کشف نشده، پیگیری ها به نتیجه نرسیده است.

«شهیندخت مولاوردی» روز سه شنبه در گفتگو با ایرنا باز مدعی شد: رییس جمهوری بر پیگیری سریع و فوری این قضیه تاکید دارند. سه وزیر نیز در دو جلسه قبلی هیات دولت گزارش خود را در این زمینه ارائه کرده اند.

وی با تاکید بر اینکه هیچ سرنخی بدست نیامده است گفت: همچنان منتظر و پیگیر هستیم، هرچند که به دلیل نبود سرنخی در مورد عاملان این حادثه، پیگیری ها تاکنون به نتیجه نرسیده است.

معاون رییس جمهوری تدبیر و امید در امور زنان و خانواده، بعد از ناامید کردند مردم از دستگیری عاملان اسید پاشی های اخیر، از موضوع تشدید مجازات اسیدپاشی صحبت کرده و در این زمینه گفت: هیچ مشکل و مانعی برای مجازات مرتکبان اسید پاشی نداریم و قضات می توانند از موارد عمومی حقوقی درباره جرایم مشابه استفاده کنند.

مولاوردی افزود: برای اینکه تشویش خاطر برای جامعه بوجود می آید، قوه قضاییه و معاونت حقوقی ریاست جمهوری در حال بررسی برای تشدید مجازات و لحاظ کردن آن به عنوان جرایم «افساد فی الارض» هستند.

وی در پاسخ به این سووال که حداکثر مجازات برای اسید پاسی در قانون کنونی چیست، گفت: حداکثر مجازات در قوانین در مورد اسیدپاشی وجود ندارد و این عمل فقط جزو جرایمی است که مشمول تعلیق مجازات نمی شود.

مولاوردی افزود: یعنی قاضی نمی تواند مجازات را تعلیق کند و تنها صراحتی که قانون مصوب سال ۱۳۳۵ وجود دارد، همین است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، برای آرام کردن مردم بعد از موضوع تشدید مجازات، به موضوع قصاص در مجازات اسیدپاشی صحبت کرده و در این زمینه نیز گفت: طبق قانون کنونی، حق شاکی خصوصی، قصاص است، اما اجرای قصاص بسیار سخت است، مثلا اگر شاکی نابینا شده باشد قصاص در نظر گرفته شده باید دقیقا مطابق با عارضه ایجاد شده باشد، بنابراین در اجرا با مشکل مواجه هستیم.

وی در پاسخ به سووالی درباره بازداشت غنچه قوامی و بحثی که بر سر حضور زنان در ورزشگاه ها در برخی رسانه های خارجی پیش آمده نیز گفت: جلسات کمیته مشترک معاون ریاست جمهوری با وزارت ورزش و جوانان در ارتباط با حضور زنان در ورزشگاه ها ادامه دارد.

مولاوردی افزود: این کمیته به جمع بندی هایی دست یافته که به تصویب هیات دولت نیز رسیده، اما باید شورایی برای ادامه بررسی موضوع و ارائه راهکارهای اجرایی تشکیل شود.

معاون رییس جمهوری گفت: موضوع خانم غنچه قوامی با توجه به تذکری که از فدراسیون والیبال دریافت کردیم در حال پیگیری است. این موضوع بتدریج در حال تبدیل شدن به یک مساله است و امیدواریم بزودی حل شود.

وی در پاسخ به این سووال که حضور زنان در ورزشگاه در روزهای اخیر برای تماشای مسابقه والیبال نتیجه جلسات کمیته مشترک بوده است، گفت: نه، چون نتایج آن جمع بندی شده اما هنوز ارائه نشده است.

مولاوردی حضور زنان برای تماشای یک مسابقه را «نتیجه تصمیم مجریان آن برنامه» عنوان کرد. در اینصورت زنان ما برای دیدار مسابقات باید هر دفعه منتظر «نتیجه تصمیم مجریان آن برنامه» باشند که آیا اجازه دارند ببینند و یا نه؟!!

۲۰آبان ۱۳۹۳

نظرات بسته است

جستجو
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
آرشیو مطالب قدیمی