امروز:   فروردین ۳۱, ۱۴۰۳    
ما زنان در شبکه های اجتماعی
آوریل 2024
د س چ پ ج ش ی
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
آخرین نوشته ها

پوسترها و چند برنامه به مناسبت ۸ مارس، روز زن

8.marcروز جهانی زن با موضوع های مختلف در شکل های گوناگون سخنرانی،هنری، تظاهرات و راهپیمایی ، سمینار و چشن و پایگوبی، در نقاط دیگر مثل برلین، جنوب کالیفرنیا، کلن و هامبورگ گرامی داشت می شود.

 

 

***

 

 

ـ  ۸ مارس روز زن زنان و پناهندگی؛ پروژه زنان کانون پناهندگان سیاسی برلین

میز گردی با شرکت: الهه صدر مشاور در مرکز مشاوره برای زنان مهاجر و پناهنده، اقدس شعبانی همکار پروژه زنان در هانوفر و مینا خانی از کار گروه زنان پناهنده

برنامه هنری: نمایش روایت نویسنده و کارگردان زهرا موسوی، بازی باران هاشمی، موسیقی  شکیب مصدق

postkart berlin

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

12-Maerz-Pink-724x1024فراخوان تظاهرات ۱۲ مارس در شهر کلن به مناسبت روزجهانی زن
به مناسبت گردهمایی بلوک *زنان، لزب ، ترانس و فراجنسیتی در تظاهرات ۱۲ مارس سال ۲۰۱۶، ساعت ۱۳، در شهر کلن مقابل کلیسای جامع کلن.

۸ مارس، امروز برای ما یک روز همبستگی بین‌المللی زنان و مبارزه‌ی مشترک آن‌ها برای تحقق ایده‌های فمینیستی برای یک زندگی کرامت‌مند است. این روز در سال ۱۹۲۱ به عنوان روز بین‌المللی زن توسط کنفرانس زنان کمونیست فراخوانده شد.

وقایع شب سال نو در کلن موضوع خشونت جنسی را در حوزه‌ی عمومی در دستور کار روز قرار داد. ولی چرا اکنون؟

تبعیض جنسی و خشونت جنسی پدیده‌های جدیدی نیستند. سده‌هاست که زنان به آن اشاره کرده‌اند و علیه آن دست به تدابیر زده‌اند.

خشونت علیه زنان عمدتاً در حوزه‌های خصوصی، یعنی محیط‌های آشنا مانند خانواده یا جدایی‌‌ها رخ می‌دهد. ولی همین خشونت‌ها در جشن‌های همگانی مانند شب سال نو، کارناوال، جشن اکتبر، میدان تحریر در مصر یا اعتراضات در پارک گزی استانبول نیز اتفاق می‌افتد.

مردان متجاوز، مردان متجاوز هستند، صرف نظر از این که چه کسی و در کجا هستند.

در آلمان هر سه دقیقه یک زن مورد تجاوز قرار می‌گیرد و در حقیقت نود درسد مردان به نزدیکان تعلق دارند. تازه دست‌درازی‌های جنسی در این آمار در نظر گرفته نشده است.

ولی در گفتمان عمومی کنونی، مسئله‌ی سر این نیست.

از این موضوع در سیاست و رسانه‌ها بهره‌برداری‌های سیاسی می‌شود.

از *زنان و خشونت‌های جنسی علیه آن‌ها استفاده می‌شود تا نژادپرستی مرگبار تقویت شود. به گونه‌ای رفتار می‌شود که گویا واقعاً تبعیض جنسی مشکل اصلی است، در حالی که پناه‌جویان و مهاجریند که به عنوان مرکز مشکلات مورد هدف قرار می‌گیرند.

حالا گفته می‌شود که به عنوان راه حل آنها باید بازگردانده شوند تا امنیت ما تضمین گردد!

اما نه به نام ما!

بسته‌ی [قانونی] پناهندگی ۲، بازگردانی‌ها در دادگاه‌های سریع، دیوارکشی و مسدود کردن راه‌های کشورهای بالکان و به کار گرفتن نیروهای نظامی در مرزهای برونی اروپا نه تنها به مبارزه علیه تبعیض جنسی و مردسالاری کمکی نخواهد کرد بلکه پیامدهای این سیاست، شدیدترین ضربه را به زنان می‌زند.

زنان فراری هیچ‌گونه امنیتی به هنگام فرار ندارند و اولین کسانی هستند که از سیاست‌های صاحبان قدرت در جهان رنج می‌برند. تبعیض جنسی یک بخش از مناسبات حاکم است. بخشی از نئولیبرالیسم، بخشی از نژادپرستی و سرمایه‌داری است و به همین سادگی از بین رفتنی نیست. قدرت‌های مردسالار همواره در حال برافروختن جنگ هستند: در افغانستان، سوریه، مالی و در خاورمیانه. اغلب هم با همراهی ارتش آلمان و به نام پاسداری از حقوق زنان.

ولی مقاومت در برابر این سیاست چندان قابل مشاهده نیست. این جنگ‌ها ساختارهای اجتماعی را از هم می‌پاشانند.

عملکرد گروه‌های منسوخ و پوسیده‌ی مردانه آن‌چنان زندگی روزمره را آکنده از ترس و هراس کرده‌اند که به مانعی بزرگ بر سر راه مشارکت اجتماعی زنان شده است.

جنگ غرب به اصطلاح دموکراتیک روند به حاشیه راندن* زنان و دختران را هر چه بیشتر تقویت می‌کند. هیچ یک از دولت‌های پیش‌برنده‌ی جنگ، مسئولیت ویرانی حاصل از جنگ را به عهده نمی‌گیرد. به عکس، این ویرانی خودخواسته است و ما بازتاب آن را در مناسبات درونی کشورهای غربی مشاهده می‌کنیم. برای نمونه در اشکالی مانند برقراری وضعیت استثنایی و اعمال محدودیت‌های شدید اجتماعی.

این مجموعه‌ی نظامی- صنعتی، امروزه به یک تجارت بزرگ تبدیل شده که در راستای حفظ قدرت عمل می‌کند. در این مجموعه، خشنونت مردانه از طریق ابزارهایی چون ارتش منظم، سربازان و نیروهای انتظامی خصوصی، پلیس یا حتا گروه‌های بزهکار اعمال می‌نماید.

خشونت همواره تولید و بازتولید می‌شود: از طریق جنگ‌ها، مسایل روزمره، در ساختارهای مردسالارانه خانوادگی و سرانجام در هنجارهای دگرجنس‌گرایی.

زنان در سراسر جهان به این وضعیت نه می‌گویند و اعلام می‌کنند: دیگر کافی‌ست! و در مبارزه علیه سرکوب و نابرابری شرکت می‌کنند. زنان در روژاوا کردی- سوری دست به ایجاد یک گروه مستقل دموکراتیک زده‌اند تا برای دستیابی به یک زندگی با کرامت مبارزه کنند. آن‌ها در پی آن نیستند که خواسته‌هایشان توسط صاحبان قدرت مردسالار کشورها برآورده شود، بلکه تلاش می‌کنند تا برای دفاع از خود و حقوق خود در همه‌ی عرصه‌های اجتماعی خود را متشکل نمایند. همانگونه که در بسیاری از کشورهای جهان مانند چیاپاس، هند، ایران، کشورهای عربی، سنگال و غیره چنین کرده‌اند.

به عنوان *زنان ، لزبین ها، ترانس جندر به هم بپیوندیم!

آن‌چه ما را به هم پیوند می‌دهد، ایده‌ی فمینسم رادیکال است که راه خود را از مناسبات خشونت‌پرور مردسالاری کاملا جدا می‌سازد و به سرمایه‌داری، نژادپرستی، تفکیک‌سازی، جنگ، استثمار پشت می‌کند و بر آن است تا امکان یک زندگی باکرامت را برای همه‌ی انسان‌ها فراهم آورد.

ساختارهای خود را بسازیم.

زنان بطور فعال مبارزه خواهند کرد

پناهجویان خوش آمدید

نابود باد تبعیض جنسیتی و نژاد پرستی

نه، به هر گونه جنگ

الهه صدر

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Postcard for March 6th frontPostcard back

 

ـ بزرگداشت روز جهانی زن در جنوب کالیفرنیا

برنامه ۸ مارچ توسط  دایره ایرانی شبکه بینا فرهنگ زنان تدارک دیده شده است.  در این برنامه هدف این بوده که ۸ مارچ با روح همبستگی جهانی زنان برگزار گردد و از محتوای با ارزش های مترقی و نو آوری در حیطه برنامه های هنری برخوردار باشد  . ما در این برنامه میزبان Dr. Katz   خواهیم بود که پیشگام ایده مسئولیت پذیری مردان در مورد خشونت علیه زنان میباشد و  خشونت علیه زنان  را  مساله  مردان  میداند  .  همچنین نسیم پدراد , هنر پیشه ایرانی ساکن جنوب کالیفرنیا راجع   به  مسیری که برای حرفه خود که در خانواده های ایرانی  تشویق نمیشود  صحبت خواهد کرد و از  چالش های  زن ایرانی در کنار دیگرهنرمندان غیر سفید پوست هالیوود صحبت خواهد کرد . تحقیق مفصلی در زمینه تبعیضات جنسیتی , نژادی و قومی در هالیوود هفته جاری توسط دانشگاه جنوب کالیفرنیا – USC انتشار یافت . نام نسیم هفته پیش در صدر سایت های اینترنتی بود زیرا کمدی که خود نوشته  تحت عنوان ” چاد , یک پسر آمریکای ” و در ان خود نقش پسر ۱۴ ساله ای را بازی خواهد کرد و خود تهیه کننده ان خواهد بود مورد قبول و سرمایه گذاری واقع شد .   همچنین  گفتگویی با  سیاره  امیرابراهیمی  که از طرف حزب سبز ها در انتخابات کالیفرنیا در سال ۱۹۹۸ برای سمت معاون فرماندار کالیفرنیا شرکت کرد در کنار Linda Zomara  که لاتین آمریکای تبار میباشد و برای شورای شهر Garden Grove در انتخبات این دوره شرکت میکند   در مورد نقش زنان در انتخابات جاری امریکا , خواهیم داشت  .

در بخش هنری , همکاری مامک خادم , هنرمند متعهد را با گروه زنان آفریقای تبار ADAAWE برای اجرای موزیک با طبل و دایره خواهیم داشت .  همچنین گروه زنان مکزیکی  بلا  موزیک مارییاچی را که خود مینویسند و اجرا میکنند خواهیم داشت .  این گروه  به توجه به همبستگی بین المللی زنان , دعوت ما را برای ۸ مارچ به دعوت های دیگر ترجیح دادند .  مجری این برنامه هم شیلا وثوق  دیرکتور و هنرمند سینما و تاتر  ساکن لوس آنجلس میباشد .  جای همه دوستان در این برنامه سبز خواهد بود .

روز یکشنبه ، ۶ مارس، ۲۰۱۶

زمان ۳:۳۰ – ۱۲:۳۰
محل برگزاری برنامه
                    ۴۱۰۱ E Willow St, Long Beach, California 90815
 برای تهیه بلیط، لطفا به این سایت اینترنتی مراجعه کنید
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روز جهانی زن در هامبورگ
در هامبورگ زنان افغانستانی ، ایرانی ، هند و امریکا لاتین با هم ، این روز را گرامی می دارند.
8h
۸ اسفند ۱۳۹۴

نظرات بسته است

جستجو
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
آرشیو مطالب قدیمی