امروز:   اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴    
ما زنان در شبکه های اجتماعی

Archive for دسامبر 14th, 2021

تجمعاتی محصول کار صنفی و تشکیلاتی

تجمعات اعتراضی معلمان که دیروز و بصورت همزمان در بیشتر از ۸۰ شهر ایران برگزار شد درست به مانند کلاس درسی برای «سیاست حقیقی» بود. برای مائی که مدتهاست اسیر «سیاست مجازی» شده‎ایم و اعتبار و نفوذ مواضع و کنش‎های سیاسی را با میزان لایک‎ها و ریتوییت‎ها می‎سنجیم، تماشای یک چنین کنش جمعی و منسجمی لازم بود، شاید که از خواب مجازی بیدارمان کند! …/ ادامه مطلب »

کودک همسری در ایران و نقض سه حق مهم کودکان

ایران از سال ۱۳۷۲ با تصویب مجلس شورای اسلامی و تأیید شورای نگهبان به عضویت کنوانسیون حقوق کودک نیز در آمده است. ازدواج کودکان به طور مشخص سه حق، از حقوق مندرج در کنوانسیون حقوق کودک را نقض می‌کند…./ ادامه مطلب »

بودجه انبساطی برای نهادهای خاص؛ جبران کسری بودجه از جیب مردم

بررسی لایحه بودجه نشان از این دارد که برای جبران کسری، فشار حداکثری بر دوش مردم گذاشته شده اما بودجه نهادهای خاص افزایش پیدا کرده یا ردیف‌های بودجه جدید برای آنها تعریف شده است؛ دلار ۴۲۰۰ تومانی که به واردات کالاهای اساسی اختصاص داشت حذف شده، دو سال به سن بازنشستگی اضافه شده و افزایش دستمزدها نیز فاصله‌ای چشمگیر با نرخ تورم دارد…. ادامه مطلب »

لیلا حسین‌زاده باید بدون قید و شرط آزاد شود

با گذشت ۴ روز از بازداشت #لیلا_حسین_زاده هیچ اطلاعی از محل بازداشت و شرایط وی در دست نیست. خودداری از رساندن داروها و عدم پاسخ به وکیل راجع به شرایط جسمیِ وی موجب نگرانی شدید است… ادامه مطلب »

مرگ آرزوها: از «بندول» تا «قلعه‌جی»

نمایی از روستای بندول (کردستان)وضعیتِ امروز و گذشته دانش‌آموزانِ روستای بندول در کردستان یک نمونه دردناک از تبعیضِ آموزشی و کوتاهی دولت و دستگاه آموزشِ عمومی‌ست. نخستین پیامدِ نبودِ مدرسه در روستای بندول بازماندگی تحصیلی دختران این روستاست. مردمِ این روستا نمی‌توانند با خیالِ آسوده دخترانشان را راهی مسیری چندکیلومتری کنند. این عمل اما برای پسرانشان قابل‌قبول‌تر است. هرچند بسیاری از پسرانِ روستا هم به‌دلیل همین دوری مدرسه از تحصیل بازمانده‌اند و راهِ دشوارِ زندگی گذشتگان‌شان را در پیش گرفته‌اند… ادامه مطلب »

چهل سال جلوگیری از تحصیل؛ ساختار پیچیده محروم‌ کردن دگراندیشان

دانشگاه‌ها با دستور «خمینی» از بهار ۱۳۵۹ تحت عنوان «انقلاب فرهنگی» بسته شد؛ آن طور که «ضیاء نبوی»، عضو سابق «شورای دفاع از حق تحصیل» می‌گوید، روند حذف دانشجویان منتقد از دانشگاه‌ها، بعد از دهه ۱۳۶۰، در دوران ریاست‌جمهوری «محمد خاتمی» از دوم خرداد ۱۳۷۶ با افت شدیدی روبه‌رو شد. مفهوم دانشجوی ستاره‌دار در سال اول روی کار آمدن «محمود احمدی‌نژاد» در سیستم آموزش عالی کشور جا افتاد… ادامه مطلب »

جستجو
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
آرشیو مطالب قدیمی