Archive for دسامبر 28th, 2021
نرگس محمدی: در هیچ دادگاهی شرکت نخواهم کرد
تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی طی یادداشتی در صفحه شخصی خود، از طرح اتهامات جدیدی مانند تشویش اذهان عمومی از بابت “راه اندازی کمپین برای مبارزه با سلول انفرادی، طرح تعرض به زنان در سلول انفرادی” و برهم زدن امنیت کشور در ذیل “عضویت در کانون مدافعان حقوقبشر” خبر داده است. بنا به گفته رحمانی “چون کاندیدای جایزه صلح نوبل شده بود، اتهام جاسوسی برای عربستان” به وی زده شده است…/ ادامه مطلب »
تجمعات سراسری بازنشستگان؛ قطعنامه پایانی تجمع امروز
امروز سهشنبه ۷ دی ماه جمعی از بازنشستگان در در تهران مقابل مجلس اسلامی و ده ها شهر دیگر مقابل صندوقهای بازنشستگی خدمات کشوری و مراکز آموزش و پرورش تجمع اعتراضی بر پا کردند. این تجمعات در ده ها شهر از جمله در شهرهای تهران، قزوین، اردبیل، تهران، ساری، قم، سنندج، قروه، همدان، شیراز، شهرکرد، زنجان، لردگان، قم، اصفهان، ایلام، اهواز، بندرعباس، لاهیجان، کرمانشاه، رشت، گلستان و … برگزار شد…./ ادامه مطلب »
ورود افراد غیرمتخصص به حوزه مددکاری اجتماعی آسیبهای ماندگار به جا میگذارد
هشدار انجمن مددکاری درباره ورود سازمان تبلیغات اسلامی به این حوزه؛ «مددکار اجتماعی هرگز انسان را محتاج کمک نمیبیند. بلکه او را فردی میبیند که دارای پتانسیل است و باید این ظرفیت را شکوفا کند تا بهعنوان انسانی توانمند و مؤثر نقش خود را در جامعه ایفا کند.» براساس تعریفهای علمی، مددکاری اجتماعی حرفهای برای افزایش کیفیت زندگی، افزایش عدالت اجتماعی و توانمندشدن افراد است. آسیبهای اجتماعی پیامدی هستند که نشان میدهند زیرساختهای لازم برای این رشد و توسعه در جامعه وجود ندارد… ادامه مطلب »
ویدیو/ چرا کودک خشونتدیده، بزرگسالی سختی دارد؟
روانکاوی حکایت از آن دارد که تمام رنجهای سنین بزرگسالی در زندگی در بیشتر موارد تکرار همان رنجهای قبلی؛ یعنی رنجهای دوران کودکی است. هر کودکی در سالهای اولیه زندگی هر میزان رنج که پشت سر میگذارد، پایههای بزرگسالی او را شکل میدهد و متاسفانه کودک رنجهای بیاندازهای را پشت سر میگذارد… ادامه مطلب »
پشت پردهی برخی خیریهها سوءاستفادههای اقتصادی و استثمار نیروی انسانی است
چرا علیرغم وجود بیش از هشت هزار موسسه خیریه در کشور، تا این اندازه فقیر و نیازمند در کشور داریم؟ «در این موسسات مثلاً خیریه، زن سرپرست خانوار سراغ داریم که با ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان حقوق و بدون بیمه، از صبح تا شام کار میکند»! اگر دهههای گذشته را بهترتیب دهه هفتاد، یعنی دههی «کارگر قرارداد موقت و بیثباتکار» بنامیم، دههی هشتاد «کارگرِ خارج از شمول قانون کار در مناطق آزاد اقتصادی» و دههی ۹۰ «کارگر پیمانکاری و ارکان ثالث» و بالاخره حتما دههی فعلی با این لابیگریهای گسترده خیریهها، دههی «کارگر توافقی و بدون مزد» نام میگیرد… ادامه مطلب »
سیمای فقر در ایران؛ از فروش مو تا دیهبگیری
شاخص فلاکت که یک نشانگر اقتصادی است و از افزودن نرخ بیکاری به نرخ تورم به دست میآید در ۲۰ استان کشور از میانگین کشوری بالاتر رفته است. هرمزگان کرمانشاه و چهارمحال و بختیاری با عدد ۶۴ و ۶۳ بالاترین شاخص فلاکت را دارند. سایر استانها هم دست کمی از آنها ندارند…/ ادامه مطلب »
در سال ۲۰۲۱ دستکم ۲۹۹ شهروند اعدام شدند!
گزارش سالانه هرانا از وضعیت حقوق بشر در سال ۲۰۲۱ در ایران: صدور بیش از ۱۶۵۳۱ ماه حکم زندان برای منتقدان از حکومت. در مجموع اجرای حکم ۶۹۸۲ ضربه شلاق به شهروندان، علیرغم ماهیت غیرانسانی آن و همچنین دست کم اجرای ۲۹۹ حکم اعدام، و این درحالیست که ۸۸ درصد اعدامها بهصورت مخفیانه انجام شده است… ادامه مطلب »
«سرمایهگذاریهای هنگفت آقازادهها در کشورهای دشمن»
یک نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره آقازادههایی میگوید که به واسطه مسئولیت پدران و مادران خود به کشورهایی رفتهاند که در داخل کشور علیه این کشورها شعار داده میشود. این نماینده میگوید که آقازادهها با خارج کردن سرمایههای هنگفتی به این کشورهای خارجی قصد سرمایهگذاری دارند و این درحالی است که این آقازادهها سن کمی برای سرمایهگذاری هنگفت دارند و روشن است که پشت پرده افراد دیگری دست اندر کار هستند…