۵۶ درصد از پرستاران آزار و اذیت کلامی را تجربه میکنند (بخش دوم)
بر اساس نظرسنجیای که اخیرا از سوی مجله نرسینگ تایمز و با شرکت بیش از ۲۰۰۰ #پرستار و #دانشجوی_پرستاری منتشر شده است ۵۶ درصد از پرستاران گفتهاند که آزار و #اذیت_کلامی را تجربه کردهاند. بیش از ۳۷ درصد اظهار داشتهاند که مورد آزار و #اذیت_فیزیکی قرار گرفتهاند. لمس شدن از سوی بیماران در حین انجام معاینه از جمله این آزار و اذیتهای فیزیکی بوده است…
۶ درصد از شرکتکنندگان عنوان کردند که از طریق ایمیل یا تلفن مورد #آزار_سایبری قرار گرفتهاند. یکی از #پرستاران میگوید: در دوران دانشجویی، ایمیل و پیامهای آزاردهندهای از سوی کارکنان مرد دریافت کرده است اما از آنجایی که میترسیده گزارش این آزارها شغلش را به خطر بیاندازد، آنها را گزارش نکرده است.
بررسی نتایج نظرسنجی انجام شده نشان میدهد آزار و اذیت جنسی در دوران دانشجویی امری بسیار رایج بوده است. بسیاری از دانشجویان عنوان کردهاند به دلیل وضعیت دانشجویی خود احساس میکردند قادر به سخن گفتن از آن آزارها نبودهاند.
بر اساس نظرسنجی مذکور ۵۶ درصد از آزار و اذیت پرستاران از سوی بیماران، ۲۶ درصد از سوی #همکاران_پزشک، ۲۴ درصد از سوی همکاران پرستار و ۱۹ درصد از سوی همراهان بیماران انجام شده است. پرستاران شرکتکننده که مورد #آزار_جنسی قرار گرفتهاند میگویند: «قانون نانوشتهای وجود دارد که در صورت بروز این آزارها از سوی بیماران مجبور به پذیرش و تحمل کامل آن هستی.»
به لحاظ جنسیتی، آزار و اذیت جنسی بین شرکتکنندگانی که خود را زن معرفی کردهاند (۶۲ درصد) امر متداولتری به نسبت مردان (۵۱ درصد) بوده است. با این وجود تعداد پرستاران مردی که این آزار و اذیتها را به کارفرمای خود گزارش میدهند (۱۷ درصد) در مقابل ۲۹ درصد گزارشها زنان بوده است.
بسیاری از پرستارانی که #جنسیت خود را مرد معرفی میکنند اظهار داشتهاند بارها توسط همکاران زن خود مورد آزار و اذیت جنسی قرارگرفتهاند. یکی از پرستاران مرد که خود را #همجنسگرا معرفی کرده اظهار داشته است: به دلیل #گرایش_جنسی ام اغلب من را فردی قابل دسترس میدانند. بارها پیشآمده که همکارانم به باسنم دستزدهاند.
پس از قتل «سارا اورارد» زن سی و سه ساله، ساکن لندن که هنگام بازگشت به خانه توسط یک #پلیس ربوده و به قتل رسید، این موضوع مطرح شد که #زنان بخصوص #زنان_پرستار که بعد از شیفت کاریشان اغلب در شب مجبور هستند تنهایی پای پیاده یا توسط وسایل نقلیه به خانههای خود بازگردند، چه قدر احساس ناامنی میکنند. نظرسنجی مجله نرسینگ- تایمز نشان داد که ۶۸ درصد پرستاران #شیفت_شب برای رفتن به خانه احساس #امنیت نمیکنند. این رقم با تمرکز بر جنسیت پاسخدهندگان زن به ۷۳ درصد در مقابل ۳۰ درصد پاسخدهندگان مرد افزایش پیدا کرد. به همین دلیل لزوم در دسترس بودن پارکینگ مقرون بهصرفه توسط بسیاری از پاسخدهندگان مطرح شد.
دیدهبان آزار
@pareestar
۶ خرداد ۱۴۰۱