قصهی دختر علوم تحقیقات را افکار عمومی قضاوت میکند، نه عوامل حاکمیت که منافعشان در روانی جلوه دادن نخبگان است
در مظلومیت «دختر علوم تحقیقات» همین بس که تمامی جناحهای حکومتی مواضعی همسو دارند. معنی وفاق در این دولت هم دقیقا همین است. هماهنگی کامل جناحهای حکومتی درگیر در انتخابات پس از پیروزی در تضییع حقوق شهروندان…
🔸ماموران حراستی و بسیجی دانشگاه علوم تحقیقات، یک دانشجوی دختر را به خاطر نداشتن مقنعه مورد خشونت و تعارض قرار داده و لباسهایش را پاره کردهاند و دختر علوم تحقیقات که نام واقعی او گویا #آهو_دریایی است در پی این خشونت، به نشانه اعتراض لباسهای پاره شدهاش را بیرون میآورد. ضمن ابراز همدلی با ایندختر دانشجو، هرگز او را بی عفت و یا روانی نخواند بلکه تمام قد به حمایت از او نشست اما حکمرانان ایران و سخنگوی دولت و وزیر علوم هم صدا با جناحهای تندرو و بر خلاف قضاوت افکار عمومی از اینکه او در مراکز روانی بستری شده سخن گفتند و با عباراتی حق کُشانه به دفاع از این موضوع نشستند.
🔸به راستی اگر قضاوتی عادلانه و معیار مدار حاکم میبود، در این میان، چه کسی نیاز به بستری شدن در بیمارستان روانپزشکی دارد؟!
۱- نیروهای بسیجی و حراستی که با زور و خشونت لباسهای دانشجوی دختر را پاره کردهاند؟
۲- #دختر_علوم_تحقیقات ؟
۳-مسئولین و آمران این اتفاقات ناگوار؟
🔸اگر داوری و عدالتی و وجدانی در کار می بود، همهی ما میدانیم تنها کسی که مستحق بستری شدن نیست #دختر_علوم_تحقیقات است و بس… حالا شما هی بیایید و هر روز یک سناریو بسازید.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
۱۷ آبان ۱۴۰۳