امروز:   اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴    
ما زنان در شبکه های اجتماعی
می 2025
د س چ پ ج ش ی
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

مدال طلای تکواندوی آسیا بر گردن ناهید کیانی

ناهید کیانی نماینده وزن ۵۳ کیلوگرم ایران در مبارزه با چاروس کامایوا، نفر ۱۳ رنکینگ جهانی و دارنده مدال طلای آسیا و ارتش‌های جهان دو بر صفر به مدال طلا رسید. زهرا شیدایی در وزن ۵۷ کیلوگرم دومین نماینده تکواندوی زنان ایران نیز در مرحله نیمه نهایی  از تکواندوکار چینی با نتیجه ۲ بر صفر شکست خورد و به مدال برنز دست یافت…

***

دویچه‌وله‌ـ ناهید کیانی نماینده وزن ۵۳ کیلوگرم تکواندوی زنان ایران در ۲۵مین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی آسیا به مدال طلا رسید. زهرا شیدایی دومین تکواندوکار ایرانی هم مدال برنز کسب کرد. از تیم مردان دانیال بزرگی مدال برنز برد.

بیست و پنجمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی آسیا روز جمعه ۲۴ ژوئن (۳ تیر) در کره جنوبی آغاز شد. در این رقابت‌ها ۳۸۶ تکواندوکار از ۳۴ کشور حضور داشتند.
در نخستین روز از این مسابقات تکواندوکاران ایرانی صاحب سه مدال شدند. تیم ملی زنان ایران در نخستین روز مسابقات با دو نماینده موفقیت چشم‌گیری داشت.

ناهید کیانی نماینده وزن ۵۳ کیلوگرم ایران در مبارزه پایانی برای کسب مدال طلا  به دیدار چاروس کامایوا، نفر ۱۳ رنکینگ جهانی و دارنده مدال طلای آسیا و ارتش‌های جهان رفت و در نهایت دو بر صفر پیروز شد.

زهرا شیدایی در وزن ۵۷ کیلوگرم دومین نماینده تکواندوی زنان ایران بود. شیدایی در مرحله نیمه نهایی برابر لو زونگشی از کشور چین با نتیجه ۲ بر صفر شکست خورد و مدال برنز کسب کرد.

دانیال بزرگی از تیم مردان ایران نیز در وزن ۶۸ کیلوگرم در نخستین روز رقابت‌ها صاحب مدال برنز شد.

مسابقه تکواندوی آسیا به مدت چهار روز و به میزبانی کره جنوبی در سالن “هوبان” شهر چانچئون کره جنوبی ادامه خواهد داشت.

محدودیت‌های زنان ورزشکار ایران

ورزشکاران زن ایرانی با محدویت‌های زیادی روبرو هستند. برخی از آنان مجبور شدند کشور را ترک کنند تا بتوانند در رشته‌های مورد علاقه ورزشی خود در مسابقات جهانی شرکت کنند.

یکی از مشهورترین چهره‌های ورزشی ایران کیمیا علیزاده، ملی‌پوش پیشین تکواندو بود که از ایران مهاجرت و در تیم پناهندگان در المپیک شرکت کرد.

علیزاده در پی ترک ایران و ابراز علت پناهجویی خود در آلمان در یک پست اینستاگرامی نوشت: «من یکی از میلیون‌ها زن سرکوب‌شده در ایرانم که سال‌هاست هر طور خواستند بازی‌ام دادند. هر کجا خواستند بردند هر چه گفتند پوشیدم. هر جمله‌ای دستور دادند تکرار کردم. هر زمان صلاح دیدند، مصادره‌ام کردند. مدال‌هایم را پای حجاب اجباری گذاشتند و به مدیریت و درایت خودشان نسبت دادند.»

وی همچنین تاکید کرد: «من برایشان مهم نبودم. هیچکدام‌مان برایشان مهم نیستیم، ما ابزاریم. فقط آن مدال‌های فلزی اهمیت دارد تا به هر قیمتی که خودشان نرخ گذاشتند از ما بخرند و بهره‌برداری سیاسی کنند.»

۴ تیر ۱۴۰۱

نظرات بسته است

جستجو
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
آرشیو مطالب قدیمی