تدریس دبیران مرد در تمام دبیرستانهای دخترانه ممنوع شد
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از ممنوعیت تدریس دبیران مرد در تمام مدارس متوسطه دخترانه خبر داد. وی تصریح کرد: نظارت و مسؤولیت این موضوع بر عهده مدیر واحد آموزشی و مدیر آموزش و پرورش منطقه و ادارهکل است. این ممنوعیت شامل مدارس عادی دولتی، استعدادهای درخشان، نمونه دولتی، شاهد و حتی مدارس غیردولتی میشود…
محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش روز شنبه ۴ تیر (۲۵ ژوئن) اعلام کرد وزارت آموزش و پرورش بخشنامهای در تاریخ ۲۸ اردیبهشت امسال درباره ممنوعیت تدریس معلمان مرد در مدارس دخترانه ابلاغ کرده است که تدریس معلمان مرد در تمامی مدارس متوسطه دخترانه را ممنوع میکند.
به گفته این مقام عالیرتبه آموزش و پرورش بخشنامه ابلاغ شده با استناد به ماده سه آییننامه اجرایی مدارس است که سال گذشته تصویب شده است.
کاظمی استدلال کرده است که “مدارس به تفکیک جنسیت تأسیس میشوند و تطابق جنسیت کارکنان مدارس با دانشآموزان الزامی است”.
معاون وزارت آموزش و پرورش همچنین خبر داد که در این راستا آموزش و پرورش بخشنامهای را به استانها ابلاغ و اعلام کرده است. او گفت تخصیص دبیر غیرهمجنس در مدارس دوره اول و دوم متوسطه شامل همه مدارس عادی دولتی، استعدادهای درخشان، نمونه دولتی، شاهد و حتی مدارس غیردولتی فاقد وجاهت قانونی است.
این مقام آموزش و پرورش همچنین تاکید کرد که نظارت و مسئولیت این موضوع بر عهده مدیر واحد آموزشی و مدیر آموزش و پرورش منطقه و ادارهکل خواهد یود.
کاظمی خبر مستثنی شدن قانون ممنوعیت دبیر مرد در دبیرستانهای دخترانه در “مدارس استعدادهای درخشان” را نیز تکذیب کرد. این خبر پیش از این در برخی کانالهای فضای مجازی عنوان شده بود.
خبر ممنوعیت تدریس معلمان مرد در مدارس متوسط دخترانه تا کنون با سکوت رسانهای مواجه شده بود. معاون آموزش و پرورش تلاش کرده است که علت اعلام این ممنوعیت را از نقطه نظر قانونی توضیح بدهد.
“تفکیک جنسیتی” واژه ناآشنایی برای ایرانیان نیست و تا کنون بارها و بارها با کاربردهای مختلف از مدرسه تا دانشگاه، از اتوبوس و تاکسی تا پارکها، از ادارات تا بیمارستانها از زبان دولتمردان در چهار دهه تاسیس جمهوری اسلامی شنیده شده است.
پس از روی کار آمدن ابراهیم رئیسی و یکپارچه شدن حاکمیت در ایران فشار بر زنان و دختران ایرانی به طور فزایندهای گسترده یافته است.
۶ تیر ۱۴۰۱