امروز:   آذر ۱, ۱۴۰۳    
ما زنان در شبکه های اجتماعی
نوامبر 2024
د س چ پ ج ش ی
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
آخرین نوشته ها

حمله نیروهای امنیتی به تجمع هشت مارس در تهران و بازداشت امیرعباس آزرم‌وند

گروهی از فعالان حقوق زنان در اعتراض به زن‌کشی‌ها و قتل‌های ناموسی اخیر در تئاتر شهر تهران تجمع کرده و به یاد قربانیان قتل‌های ناموسی عکس آنها را همراه با گل و شمع در کنار یکدیگر و چندین روسری نیز به‌عنوان نماد سرکوب و تبعیض هم در آنجا قرار داده بودند. وقتی فعالان در مقابل نیروهای امنیتی مقاومت نشان دادند، نیروهای امنیتی به‌توهین  آنها پرداخته و با آنها درگیر شدند و امیرعباس آزرم‌وند را کتک زده و همراه خود بردند…

****

گروهی از فعالان حقوق زنان برای اعتراض علیه زن‌کشی و قوانین تبعیض‌آمیز علیه زنان در تئاتر شهر تهران جمع شدند. نیروهای امنیتی به این تجمع حمله کردند. امیرعباس آزرم‌وند، روزنامه‌نگار اقتصادی و فعال کارگری که دی ماه به چهار سال حبس محکوم شد، بار دیگر در جریان این تجمع بازداشت شد.شماری از فعالان حقوق زنان به مناسبت هشت مارس، روز جهانی زن و برای اعتراض به خشونت علیه زنان و زن‌کشی، به دنبال برگزاری تجمعی مسالمت‌آمیز در پارک دانشجو در برابر تئاتر شهر بودند که دخالت نیروهای امنیتی مانع آنها شد.

آنها در این تجمع به یاد قربانیان قتل‌های ناموسی عکس آنها را همراه با گل و شمع در کنار یکدیگر گذاشتند. چندین روسری نیز به عنوان نماد سرکوب و تبعیض در آنجا قرار داده شده بود.

هشت مارس ۲۰۲۲ در پارک دانشجو ــ عکس: ارسالی به زمانه
هشت مارس ۲۰۲۲ در پارک دانشجو ــ عکس: ارسالی به زمانه
هشت مارس ۲۰۲۲ در پارک دانشجو ــ عکس: ارسالی به زمانه

یکی از فعالان حقوق زنان در تهران که نخواست نامش فاش شود، درباره تجمع امروز به «زمانه» گفت:

«گروهی از فعالان در اعتراض به زن‌کشی‌ها و قتل‌های ناموسی اخیر در تئاتر شهر جمع شده بودند، عکس و گل و شمع به یاد قربانیان و نیز روسری گذاشته بودند. اما نیروهای امنیتی آمدند تا متفرق کنند. وقتی فعالان مقاومت کردند، نیروهای امنیتی به توهین به آنها پرداختند و با آنها درگیر شدند. امیرعباس آزرم‌وند را کتک زدند و بردند.»

امیرعباس آزرم‌وند، روزنامه‌نگار اقتصادی و فعال کارگری ابتدای مهر سال جاری از زندان با قرار وثیقه آزاد شده بود. ماموران امنیتی وزارت اطلاعات او را ۱۰ شهریور در خانه پدر و مادرش بازداشت کرده بودند. اتهام او «اجتماع و تبانی» و «تبلیغ علیه نظام» بود.

حکم امیرعباس آزرم‌وند توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی افشاری در دی صادر شد. آزرم‌وند بابت اتهام اجتماع و تبانی به سه سال و هفت ماه حبس تعزیری و بابت اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به هشت ماه حبس تعزیری محکوم شد. او از عضویت در گروه‌های سیاسی و اجتماعی و خروج از ایران به مدت دو سال نیز محروم شد.

۱۸ اسفند ۱۴۰۰

نظرات بسته است

جستجو
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
آرشیو مطالب قدیمی